Sari la conținut
Prima pagină » Donații

Donații

Poţi ajuta oricând donând orice sumă de bani în contul RO61 RNCB 0073 0499 7779 0002 deschis la B.C.R. Sector 2. Un model de contract de donaţie poţi descărca de aici.

De ce să faci asta?

Pentru că doar astfel susţii în mod concret programe şi proiecte sociale, acţiuni umanitare, educative, culturale şi sportive destinate persoanelor cu deficienţă vizuală.

Pentru că doar astfel ajuţi un nevăzător:

  • să fie informat despre drepturile pe care le are;
  • să fie respectat în relaţia cu instituţiile statului şi să poată accesa orice serviciu public;
  • să poată merge pe stradă având un baston şi marcaje tactile sau sonore de îndrumare;
  • să poată munci având un calculator adaptat cu un cititor de ecran;
  • să poată citi ascultând o carte;
  • să aibă acces, la fel ca tine, la toate lucrurile obişnuite necesare vieţii de zi cu zi: un ceas vorbitor, un termometru cu sinteză vocală etc.

De ce noi?

Pentru că, prin misiunea sa statutară, organizaţia noastră este unicul furnizor din România de programe socio-umanitare, cultural-educaţionale şi sportive destinate deficienţilor de vedere.

De asemenea, pentru că experienţa de 60 de ani a ANR, de promovare şi luptă continuă pentru drepturile celor peste 100.000 de deficienţi de vedere din România ne recomandă ca fiind organizaţia abilitată pentru a ajuta în mod eficient oamenii vulnerabili din comunitatea noastră.

Pentru că ne-au acordat încrederea prin adeziunea lor peste 40.000 de persoane încadrate în grad de handicap vizual grav, mediu şi accentuat, pentru care asociaţia oferă, prin cele 35 de filiale de pe întreg teritoriul ţării, servicii sociale, consultanţă juridică, fiscală şi în relaţia cu instituţiile statului. Membrii organizaţiei participă activ la seminarele socio – profesionale, la concursurile culturale şi la competiţiile sportive organizate de ANR. Totodată, toţi membrii au acces la fondul de carte accesibilizat în braille sau audio şi la publicaţiile realizate în singura tipografie braille din România şi în studiourile de înregistrări.

Cum?

  • Prin virament bancar în contul RO61 RNCB 0073 0499 7779 0002 deschis la B.C.R. Sector 2
  • În numerar la sediul organizaţiei din strada Vatra Luminoasă nr. 108 Bis, sector 2, Bucureşti.
Sari la conținut