Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Întâlnire cu Excelența Sa domnul Alberto Rodriguez Goñi, ambasadorul Republicii Uruguay în România

Întâlnire cu Excelența Sa domnul Alberto Rodriguez Goñi, ambasadorul Republicii Uruguay în România

Dragi prieteni,
pe la mijlocul lunii decembrie, vă informam că Târgul de Crăciun de la Școala Gimnazială Specială pentru Deficienți de Vedere i-a prilejuit domnului Tudorel Tupiluși, președintele Asociației Nevăzătorilor, o întâlnire cu Excelența Sa domnul Alberto Rodriguez Goñi, ambasadorul Republicii Uruguay în România și că în timpul acestei scurte convorbiri a apărut ideea unei colaborări între cele două instituții.

În urmă cu două săptămâni, domnul ambasador a fost oaspetele sediului ANR și s-au pus bazele parteneriatului preconizat.

Ca urmare a acestei înțelegeri, în luna mai, Asociația Nevăzătorilor va primi din partea prietenilor latino-americani un dispozitiv cu ajutorul căruia deficienții de vedere pot învăța să confecționeze instrumente muzicale de suflat.

Pe data de 13 februarie, a fost rândul domnului președinte să răspundă la invitația Ambasadei Republicii Uruguay. Principala temă a discuțiilor a fost extinderea colaborării în cât mai multe domenii, iar după încheierea negocierilor, cei doi parteneri și-au testat spiritul de competiție la un joc de șah.

Sari la conținut