Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Alegerile Comisiei de femei din cadrul Asociaţei Nevăzătorilor din România

Alegerile Comisiei de femei din cadrul Asociaţei Nevăzătorilor din România

Rezultatele alegerilor pentru Comisia naţională a femeilor din cadrul Asociaţei Nevăzătorilor din România

Astăzi, 30 iulie 2021, a avut loc, la Bucureşti, în Sala de consiliu a noului sediu al ANR, întrunirea Comisiei naţionale a femeilor din cadrul Asociaţiei Nevăzătorilor din România.

Acţiunea s-a desfăşurat într-o formulă hibridă, în sensul în care, pe lângă participantele prezente fizic, au luat parte la dezbateri şi cele conectate prin intermediul tehnologiei. Lucrările au avut ca punct culminant alegerea Comisiei naţionale pentru următorii cinci ani. Astfel, în urma voturilor exprimate, rezultatele au fost următoarele:

– preşedintă – Luminiţa Antoaneta Mihalache (Buzău);
– vicepreşedinte – Paula Baran (Suceava) şi Anuţa Chiş (Arad);
– membre: Elena Dumitru (Braşov) şi Elena Cristache (Timiş);
– membre supleante: Liliana Bădărău (Iaşi) şi Iulia Ilieş (Galaţi).

Coordonatorul evenimentului din partea Consiliului Director naţional a fost Maria Găman, responsabilul Serviciului juridic al asociaţiei.

La final, preşedinta aleasă, Luminiţa Antoaneta Mihalache, a declarat: „Îmi doresc să realizăm foarte multe proiecte, pe care le vom dezbate când ne vom întâlni fizic, pentru a ne cunoaşte mai bine. Transmit tuturor doamnelor care întâmpină greutăţi de orice natură ce nu pot fi rezolvate la nivelul filialelor să ia legătura cu noi, iar împreună vom oferi sprijin şi vom căuta cele mai bune soluţii.”

Urăm succes noii echipe în toate demersurile pe care le va întreprinde în folosul femeilor cu deficienţe de vedere din ţara noastră!

Sari la conținut