Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Alegeri la filiala Vaslui a Asociaţiei Nevăzătorilor din România

Alegeri la filiala Vaslui a Asociaţiei Nevăzătorilor din România

Pe data de 23 iulie 2021 a avut loc, la Vaslui, Adunarea Generală electorală a filialei Vaslui a Asociaţiei Nevăzătorilor din România. Cei 19 delegați, proveniţi atât din mediul urban, cât şi din cel rural, au ales structura de conducere a organizaţiei pentru următorii cinci ani. Pentru postul de președinte a fost reales Mihăiță Olaru.

Din Consiliul Director vor mai face parte următorii: Nicoleta Prisecaru (prim-vicepreședinte), Vela Hoza, Daniel Florea și Livia Tiron (vicepreşedinţi). Supleanţi în CD au fost aleși Maria Mihaela Mirela Ghelase și Aurel Spinache. De asemenea, reprezentanţi ai filialei în Adunarea Generală naţională au fost desemnaţi Mihăiță Olaru (de drept) și Mihai Todirașcu.

Procesul electoral a fost supervizat din partea Consiliului Director naţional de către vicepreședinte ANR Virgil Lazăr.

Mulțumiri speciale oficialităților care ne-au onorat cu prezența: Roxana Hrișcu (Director General Adjunct DGASPC Vaslui), Polixenia Condrea (șef centru servicii sociale Neculai Roșca Codreanu), Ana Maria Vintilă (viceprimar Municipiu Bârlad, Mirela Baltag (Directia de Asistență Socială Primăria Bârlad).

Felicitări câştigătorilor şi mult succes în realizarea obiectivelor pe care şi le-au propus în folosul deficienţilor de vedere din judeţul Vaslui.

Sari la conținut