Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Deciziile Consiliului Director al ANR (21 iulie 2021)

Deciziile Consiliului Director al ANR (21 iulie 2021)

Întrunit în şedinţă extraordinară în data de 21 iulie a.c., prin teleconferinţă, Consiliul Director al ANR a adoptat următoarele hotărâri:

  1. Amânarea cu maximum trei luni a Adunării Generale electorale a filialei Maramureş, întrucât nu a fost depus niciun dosar de candidatură pentru postul de preşedinte. Până la termenul menţionat, Preşedintele şi Consiliul Director în funcţie vor asigura conducerea filialei şi organizarea Adunării Generale electorale.
  2. Amânarea Adunării Generale electorale a filialei Iaşi, întrucât noul statut nu a fost încă aprobat de către instanţă. Preşedintele şi Consiliul Director în funcţie vor asigura conducerea filialei şi organizarea Adunării Generale electorale, după rămânerea definitivă a hotărârii instanţei cu privire la aprobarea noului statut, în cel mai scurt timp posibil, dar nu mai mult de trei luni de la prezenta decizie.
  3. Aprobarea proiectului activităţilor specifice şi a bugetului de cheltuieli estimat pentru anul 2022, documente ce urmează să fie depuse până la data de 31 iulie a.c. la Autoritatea Naţională pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilităţi, Copii şi Adopţii.
  4. Întrunirea, până la data de 15 august a.c., a Comisiei de educaţie şi formare profesională a ANR, sub coordonarea vicepreşedintelui responsabil cu acest domeniu, Silviu Valeriu Vanda.

În numele Consiliului Director al ANR,

Preşedinte,

Tudorel Tupiluşi

Sari la conținut