Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Alegeri la filiala Sibiu a Asociaţiei Nevăzătorilor din România

Alegeri la filiala Sibiu a Asociaţiei Nevăzătorilor din România

Pe data de 17 iulie 2021 a avut loc, la Sibiu, Adunarea Generală electorală a filialei ANR Sibiu a Asociaţiei Nevăzătorilor din România. Cei 13 delegați (din totalul de 15) prezenți, proveniţi atât din mediul urban, cât şi din cel rural, au ales structura de conducere a organizaţiei pentru următorii cinci ani. Pentru postul de președinte a fost aleas Bogdan Horea Dordea.

Din Consiliul Director vor mai face parte următorii: Lucian Viorel Zamfir (prim-vicepreședinte), Liliana Ana Anușca, Gheorghe Paul Bogorin, Mircea Marius Frățilă (vicepreşedinţi), Marinela Dragomir, Mariana Pavel (membri). Supleanţi în CD au fost aleși Nicolae Tausan, Eugenia Toma. De asemenea, reprezentanţi ai filialei în Adunarea Generală naţională au fost desemnate Bogdan Horea Dordea (de drept) și Lucian Viorel Zamfir.

Procesul electoral a fost supervizat din partea Consiliului Director naţional de către vicepreședintele ANR Virgil Lazăr.

Felicitări câştigătorilor şi mult succes în realizarea obiectivelor pe care şi le-au propus în folosul deficienţilor de vedere din judeţul Sibiu.

Sari la conținut