Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Alegeri la filiala Cluj a Asociaţiei Nevăzătorilor din România

Alegeri la filiala Cluj a Asociaţiei Nevăzătorilor din România

Pe data de 16 iulie 2021 a avut loc, la Cluj-Napoca, Adunarea Generală electorală a filialei ANR Cluj a Asociaţiei Nevăzătorilor din România. Cei 25 delegați, proveniţi atât din mediul urban, cât şi din cel rural, au ales structura de conducere a organizaţiei pentru următorii cinci ani. Pentru postul de președinte a fost ales Florentin-Cristian Rădulescu.

Din Consiliul Director vor mai face parte următorii: Ion Podosu (prim-vicepreședinte), Silviu Valeriu Vanda, Pavel Ludușan și Simona Ioana Lădaru (vicepreşedinţi). Supleanţi în CD au fost aleși Ion Bucătaru și Ioan Maier. De asemenea, reprezentanţi ai filialei în Adunarea Generală naţională au fost desemnaţi Florentin-Cristian Rădulescu, Ion Podosu, Silviu Valeriu Vanda (de drept) și Alin Feurdean.

Procesul electoral a fost supervizat din partea Consiliului Director naţional de către prim-vicepreședintele ANR Mihai Dima.

Felicitări câştigătorilor şi mult succes în realizarea obiectivelor pe care şi le-au propus în folosul deficienţilor de vedere din judeţul Cluj.

Sari la conținut