Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Alegeri la filiala Prahova a Asociaţiei Nevăzătorilor din România

Alegeri la filiala Prahova a Asociaţiei Nevăzătorilor din România

Pe data de 9 iulie a avut loc, la Ploieşti, în sala de conferinţe a Consiliului Judeţean, Adunarea Generală electorală a filialei ANR Prahova. Cei 24 delegaţi prezenţi (din totalul de 25), proveniţi atât din mediul urban, cât şi din cel rural, au ales structura de conducere a organizaţiei pentru următorii cinci ani. Pentru postul de preşedinte a fost reales Cornel Dragomir.

Din Consiliul Director vor mai face parte următorii: Nicolae Datcu şi Valentina-Cristina Matei (vicepreşedinţi), Gheorghe Tuţică şi Florica Vasilescu (membri). Supleanţi în CD au fost aleşi Lucica Dumitrescu şi Nicolae Ioniţă. De asemenea, reprezentanţi ai filialei în Adunarea Generală naţională au fost desemnaţi Cornel Dragomir (de drept) şi Nicolae Datcu. Procesul electoral a fost supervizat din partea Consiliului Director naţional de către prim-vicepreşedintele ANR Mihai Dima.

Felicitări câştigătorilor şi mult succes în realizarea obiectivelor pe care şi le-au propus în folosul deficienţilor de vedere din judeţul Prahova!

Sari la conținut