Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Alegeri la filiala Bacău a Asociaţiei Nevăzătorilor din România

Alegeri la filiala Bacău a Asociaţiei Nevăzătorilor din România

Pe data de 3 iulie a avut loc, la Bacău în sala de conferințe a Consiliului Judeţean, Adunarea Generală electorală a filialei ANR Bacău. Cei 24 delegați prezenți, proveniţi atât din mediul urban, cât şi din cel rural, au ales structura de conducere a organizaţiei pentru următorii cinci ani. Pentru postul de președinte a fost aleasă Laura Damian.

Din Consiliul Director vor mai face parte următorii: Luminița Târlungeanu și Gheorghe Purcaru (vicepreşedinţi), Liliana Rotaru și Florin Kovacs (membri). Supleanţi în CD au fost aleși Cristi Măric și Iacob Veniamin. De asemenea, reprezentanţi ai filialei în Adunarea Generală naţională au fost desemnaţi Laura Damian (de drept) și Cristi Măric.

Procesul electoral a fost supervizat din partea Consiliului Director naţional de către președintele ANR Tudorel Tupiluşi, Mihăiță Olaru și din partea Consiliului Județean președintele Valentin Ivancea.

Felicitări câştigătorilor şi mult succes în realizarea obiectivelor pe care şi le-au propus în folosul deficienţilor de vedere din judeţul Bacău!

Sari la conținut