Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Alegeri la filiala Dolj a Asociaţiei Nevăzătorilor din România

Alegeri la filiala Dolj a Asociaţiei Nevăzătorilor din România

Pe data de 25 iunie a avut loc, la Craiova, Adunarea Generală electorală a filialei ANR Dolj. Cei 15 delegați prezenți (din totalul de 19), proveniţi atât din mediul urban, cât şi din cel rural, au ales structura de conducere a organizaţiei pentru următorii cinci ani. Pentru postul de președinte a fost ales George-Ninel Deliu (în condiţiile în care fostul președinte, Leontin Mlădinescu, a hotărât să se retragă din motive personale).

Din Consiliul Director vor mai face parte următorii: Aurelia Pișleag și Eugen Matei (vicepreşedinţi), Radu Tudora și Daniel Bădiță (membri). Supleanţi în CD au fost aleși Mihaela Ghincea și Marin Sandu. De asemenea, reprezentanţi ai filialei în Adunarea Generală naţională au fost desemnaţi George-Ninel Deliu (de drept) și Mihaela Ghincea.

Procesul electoral a fost supervizat din partea Consiliului Director naţional de către prim-vicepreședintele ANR Mihai Dima.
Felicitări câştigătorilor şi mult succes în realizarea obiectivelor pe care şi le-au propus în folosul deficienţilor de vedere din judeţul Dolj!

Sari la conținut