Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Alegeri la filiala Botoșani a Asociaţiei Nevăzătorilor din România

Alegeri la filiala Botoșani a Asociaţiei Nevăzătorilor din România

Pe data de 6 iunie a avut loc, la Botoșani, Adunarea Generală electorală a filialei ANR Botoșani. Cei 17 delegați, proveniţi atât din mediul urban, cât şi din cel rural, au ales structura de conducere a organizaţiei pentru următorii cinci ani. Pentru postul de președinte au candidat Laura Dănilă și Constantin Baciu. În urma voturilor exprimate a fost ales din primul tur Constantin Baciu.

Din Consiliul Director vor mai face parte următorii: Laura Dănilă și Estera Bălan (vicepreşedinţi), Claudia Petrovici și Maria Lupașcu (membri). Supleanţi în CD au fost aleşi Paraschiva Seliman și Constantin Surugiu. De asemenea, reprezentanţi ai filialei în Adunarea Generală naţională au fost desemnaţi Constantin Baciu (de drept) și Constantin Surugiu.

Procesul electoral a fost supervizat din partea Consiliului Director naţional de către Mihăiță Olaru, prezent la ședință fiind și Tudorel Tupiluși, președinte al ANR.

Felicitări câştigătorilor şi mult succes în realizarea obiectivelor pe care şi le-au propus în folosul deficienţilor de vedere din judeţul Botosani!

Sari la conținut