Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Alegeri la filiala Suceava a Asociaţiei Nevăzătorilor din România

Alegeri la filiala Suceava a Asociaţiei Nevăzătorilor din România

Pe data de 5 iunie a avut loc, la Suceava, Adunarea Generală electorală a filialei ANR Suceava. Cei 31 de delegați, proveniţi atât din mediul urban, cât şi din cel rural, au ales structura de conducere a organizaţiei pentru următorii cinci ani.

Pentru funcția de președinte au candidat Aurel Valach, Alina Asăvoaie, Gheorghe Sandu și Ionel Sorocaniuc. În urma voturilor exprimate, a fost ales președinte, din primul tur, Aurel Valach.

Din Consiliul Director vor mai face parte următorii: Grigore Baran și Ionel Sorocaniuc (vicepreşedinţi), Gheorghe Sandu și Gheorghe Jaba (membri). Supleanţi în CD au fost aleşi Elena Cheinar şi Vasilică Ruxandari. De asemenea, reprezentanţi ai filialei în Adunarea Generală naţională au fost desemnaţi Aurel Valach (de drept) şi Grigore Baran.

Procesul electoral a fost supervizat din partea Consiliului Director naţional de către președintele ANR Tudorel Tupiluși.

Felicitări câştigătorilor şi mult succes în realizarea obiectivelor pe care şi le-au propus în folosul deficienţilor de vedere din judeţul Suceava!

Sari la conținut