Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Alegeri la filiala Constanța a Asociaţiei Nevăzătorilor din România

Alegeri la filiala Constanța a Asociaţiei Nevăzătorilor din România

Pe data de 29 mai a avut loc, la Constanța, Adunarea Generală electorală a filialei ANR Constanța. Cei 15 delegați, proveniţi atât din mediul urban, cât şi din cel rural, au ales structura de conducere a organizaţiei pentru următorii cinci ani.

Pentru funcția de președinte au candidat Eftimie Gigică și Iulian Iova. În urma voturilor exprimate, a fost ales președinte Iulian Iova.

Din Consiliul Director vor mai face parte următorii: Mihail-Cornel Dumitrașcu și Eftimie Gigică (vicepreşedinţi), Ionel Radu şi Eftime Gigică (membri). Supleanţi în CD au fost aleşi Dumitru Ciobanu şi Elena Ciobanu. De asemenea, reprezentanţi ai filialei în Adunarea Generală naţională au fost desemnaţi Iulian Iova (de drept) şi Mihail-Cornel Dumitrașcu.

Procesul electoral a fost supervizat din partea Consiliului Director naţional de către vicepreşedintele ANR Virgil Lazăr și președintele ANR Tudorel Tupiluși.
Felicitări câştigătorilor şi mult succes în realizarea obiectivelor pe care şi le-au propus în folosul deficienţilor de vedere din judeţul Constanța!

Sari la conținut