Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Invitație eveniment lansare proiect BLINDHub

Invitație eveniment lansare proiect BLINDHub

Dragi membri ai comunității nevăzătorilor,

Astăzi, mai mult ca oricand, transformările digitale şi tehnologice ne impactează modul în care muncim, studiem, participăm în comunitate şi interacţionăm. În acest context de transformări accelerate, este important să creem oportunităţi care să răspundă nevoilor diverse ale societăţii.

BLINDHub este o astfel de oportunitate digitală, o resursă pentru persoanele cu dizabilităţi de vedere, angajatori şi mediul academic, o aplicație mobilă care pune împreună idei şi oportunităţi vocaţionale şi de muncă într-un spaţiu de interacţiune perfect adaptat nevoilor nevăzătorilor.

Prin intermediul acestui proiect, Asociația Nevăzătorilor din România şi Universitatea din București vor rescrie interacţiunea digitală şi vor asigura premisele pentru o integrare reală a persoanelor cu deficienţe de vedere atât pe piața muncii, cât şi în mediul universitar. Proiectul este finanțat de Fundația Orange prin intermediul programului „Lumea prin Culoare și Sunet”, cel mai mare fond dedicate persoanelor cu deficiențe de vedere / auz din România.

Dacă doriți să aflați cum va funcționa concret aplicația gratuită BLINDHub și care sunt pașii de înscriere în program, vă invităm să participați la evenimentul de lansare al acestui proiect inovator, primul de acest fel din România.

Evenimentul ce va avea loc în data de 28 octombrie, începând cu ora 14:00 va fi transmis live pe Facebook, pe pagina Asociației Nevăzătorilor din România.

Cu considerație,

Tudorel Tupiluși
Președinte

Este posibil ca imaginea să conţină: text care spune „ASOCIATIA NEVĂZĂTORILOR DIN ROMÂNIA UNIVERSITATEA DIN BUCUREȘTI Fundația orange™ BLIND Tehnologie pentru dezvoltarea profesională a persoanelor cu deficiențe de vedere Hub”

Sari la conținut