Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Deciziile Consiliului Director al ANR (18 septembrie 2020)

Deciziile Consiliului Director al ANR (18 septembrie 2020)

Întrunit în şedinţă extraordinară, prin teleconferinţă, în data de 18 septembrie a.c., Consiliul Director al ANR a adoptat următoarele hotărâri:

  1. Elaborarea proiectului de Regulament Electoral al ANR şi înaintarea lui către Adunarea Generală a Reprezentanţilor.

     Consiliul Director a luat act de alegerea doamnei Maria Cozma, în funcţia de Preşedinte interimar al filialei Tulcea pe o perioadă de 6 luni, ca urmare a demisiei doamnei Daniela Vasilica Mihai, în cadrul Adunării Generale extraordinare a filialei, care a avut loc pe data de 2 septembrie. De asemenea, a fost completată componenţa Consiliului Director cu doamna Angela Ionescu, în funcţia de vicepreşedinte.

     În cadrul şedinţei, membrii Consiliului au fost informaţi că, în acord cu aspectele stabilite în reuniunile anterioare a fost iniţiat un proiect de act normativ privind decontarea echipamentelor de tehnologie asistivă şi de acces pentru deficienţii de vedere din sume de la bugetul de stat.

     Totodată, Preşedintele ANR domnul Tudorel Tupiluşi a prezentat cele mai recente demersuri întreprinse pe lângă factorii de decizie pentru modificarea legii pensiilor şi pentru creşterea valorii Indicelui Social de Referinţă.

În numele Consiliului Director al ANR,

Preşedinte

Tudorel Tupiluşi

Sari la conținut