Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Marian Padure, ales in functia de vicepresedinte al Consiliului Economic si Social

Marian Padure, ales in functia de vicepresedinte al Consiliului Economic si Social

  • de
  • Stiri

Marian Padure, membru in plenul Consiliului Economic si Social, a fost ales, cu o larga majoritate, vicepresedinte al acestui prestigios forum. Cu o bogata activitate desfasurata in sprijinul nevazatorilor din intreaga tara, Marian Padure, la randul sau deficient de vedere, este in prezent asistent de Cercetare la Departamentul de Psihopedagogie Speciala din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, responsabil la Biroul pentru Studenti cu Dizabilitati al UBB, asistent de Cercetare la Centrul CATA, centru al carui obiectiv principal consta in promovarea tehnologiei de acces in randul studentilor cu deficiente de vedere si al cadrelor didactice din cadrul Universitatii Babes-Bolyai.

Marian Padure a fost, de asemenea, profesor psihopedagog la Liceul Special pentru Deficienti de Vedere Buzau si activeaza ca voluntar la Fundatia Cartea Calatoare Focsani, organizatie din partea careia a fost desemnat ca membru in plenul Consiliului Economic si Social din partea societatii civile.

Doctor in psihologie, Marian Padure a fost preocupat de studiul educatiei integrate si de modul in care se pot utiliza tehnologiile asistive in procesul de integrare, predare, invatare si recuperare a persoanele cu diferite deficiente.

Este o mandrie pentru Asociatia Nevazatorilor din România faptul ca o persoana cu deficienta vizuala a acces intr-o functie importanta in cadrul unei structuri a carei activitate are impact direct asupra vietii cetatenilor.

 Il felicitam pe Marian Padure si ii dorim succes in noua sa misiune!

Sari la conținut