Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Cursuri de scriere de proiecte cu finantare Europeana

Cursuri de scriere de proiecte cu finantare Europeana

În perioada august/septembrie (în funcție de modul în care va evolua în România epidemia de Coronavirus), la sediul Asociației Nevăzătorilor din România, vor fi organizate cursuri de scriere de proiecte cu finanțare Europeană.

Cursurile vor fi susținute de către Radu Negrea un profesionist de marcă al genului, care în ultimii 25 de ani a scris și a participat la implementarea a peste o sută de proiecte cu finanțare Europeană.

Timpul alocat acestei acțiuni este de două weekend-uri consecutive, rămânând ca în luna iulie să fie stabilite datele exacte.

Știm cu toții că o criză cu toate relele pe care le aduce, generează și oportunități de moment, pe care trebuie să le identificăm și fructificăm.

Fondurile Europene pot fi o bună sursă și resursă de relansare a economiei și a tuturor formelor de organizare socială care au avut de suferit în urma schimbării dramatice a realităților sociale, în ansamblul lor.

Rezervați-vă un loc contactându-l pe colegul nostru Dacian Pribeanu, la numărul de telefon 0766 898 408 sau la adresa de email dacianpribeanu@yahoo.com.

Sari la conținut