Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Hotărârile Adunării Generale Extraordinare a Reprezentanţilor – 17 octombrie 2019

Hotărârile Adunării Generale Extraordinare a Reprezentanţilor – 17 octombrie 2019

Hotărârile Adunării Generale extraordinare a Reprezentanţilor

Asociaţiei Nevăzătorilor din România (ANR)

Piatra Neamţ, 17 octombrie 2019

 

În şedinţa extraordinară din 17 octombrie 2019, care a avut loc la Piatra Neamţ (judeţul Neamţ), Adunarea Generală a adoptat următoarele hotărâri:

  1. Confirmarea noilor reprezentanţi în Adunarea Generală naţională: Laura Dănilă (Botoşani), Daniel Cătălin Suciu (Brăila), Alexandru Lupan şi Albert Troba (Satu Mare).
  2. Confirmarea domnului Mihăiţă Olaru în funcţia de vicepreşedinte cu drepturi depline în Consiliul Director, responsabil cu domeniul „Sport şi activităţi recreative”, ca urmare a decesului titularului acestei funcţii, domnul Ioan-Sorin Podină.
  3. Aprobarea solicitării sucursalei Sălaj de a se desprinde de filiala interjudeţeană Bihor-Sălaj şi de a deveni filială de sine stătătoare, începând cu anul 2020. În acest sens, în perioada următoare vor fi urmaţi paşii necesari pentru respectarea procedurilor legale.
  4. Împuternicirea Consiliului Director al ANR să întreprindă demersurile organizatorice care se impun la filiala Gorj, ca urmare a demisiei doamnei Preşedintă Rodica Mogoşanu.
  5. Asumarea, prin consens, de către fiecare filială, a obligaţiei de a contribui, până la sfârşitul lunii mai a anului 2020, cu suma de 11.000 lei pentru acoperirea parţială a datoriei pe care Asociaţia Nevăzătorilor din România o are la Ministerul Muncii, conform sentinţei definitive a instanţei.
  6. Împuternicirea Consiliului Director al ANR pentru valorificarea imobilului din strada Barierei, după finalizarea demersurilor juridice şi administrative necesare obţinerii actelor de proprietate.
  7. Aprobarea noului Statut al Asociaţiei Nevăzătorilor din România. Pentru îndeplinirea formalităţilor de înregistrare în registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor, se împuterniceşte Preşedintele Asociaţiei Nevăzătorilor din România, domnul Tudorel Tupiluşi şi departamentul juridic al organizaţiei.

Preşedinte,

Tudorel Tupiluşi

Sari la conținut