Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Deciziile Consiliului Director al ANR (2 iulie 2019)

Deciziile Consiliului Director al ANR (2 iulie 2019)

În şedinţa din data de 2 iulie a.c., desfăşurată prin teleconferinţă, Consiliul Director al ANR a adoptat următoarele hotărâri:

  1. Validarea alegerilor de la filiala Satu Mare care au avut loc în data de 8 iunie a.c. Preşedinte a fost ales domnul Alexandru Lupan, iar Consiliul Director a fost completat după cum urmează: vicepreşedinţi: domnul Marin Domuţa şi domnul Albert Troba; membri: doamna Elisabeta Paku şi domnul Viorel Moldovan. De asemenea, în condiţiile retragerii din Adunarea Generală naţională a domnului Imre Papp (din cauza unor probleme personale), reprezentant al filialei a fost ales domnul Albert Troba.
  2. Validarea alegerii doamnei Laura Dănilă ca reprezentant al filialei Botoşani în Adunarea Generală naţională, în locul domnului Neculai Bunduc.
  3. Aprobarea proiectului activităţilor specifice şi a bugetului de cheltuieli estimat pentru anul 2020, ce urmează să fie depuse la Autoritatea Naţională pentru Persoanele cu Dizabilităţi până la 31 iulie a.c.
  4. Modificarea titulaturii Festivalului Naţional de Artă Dramatică pentru actorii deficienţi de vedere. Astfel, începând cu ediţia din anul 2019, această acţiune va purta numele scriitorului nevăzător Mihai Codreanu, profesor de artă interpretativă şi rector al Conservatorului de Artă Dramatică din Iaşi în perioada 1933-1939, precum şi director al Teatrului Naţional din Iaşi în perioada 1919-1923.
  5. Convocarea şedinţei Comisiei pentru modificarea statutului în luna septembrie, înainte de şedinţa extraordinară a Adunării Generale.
  6. Modificarea sistemului de desfăşurare a Campionatului naţional de table, începând cu ediţia din anul 2020. Decizia se impune întrucât numărul participanţilor a crescut, iar timpul alocat întrecerii nu poate acoperi în condiţii optime numărul de runde necesar. Sistemul de joc urmează a fi propus de către Comisia de Sport.

Totodată, Consiliul Director a luat act de hotărârea Adunării Generale a filialei Bihor Sălaj de a aproba desprinderea sucursalei Sălaj de filiala interjudeţeană şi înaintează Adunării Generale extraordinare solicitarea nevăzătorilor din Sălaj de a înfiinţa o filială.

În numele Consiliului Director al ANR,

Preşedinte,

Tudorel Tupiluşi

Sari la conținut