Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Vizita prietenilor dragi și foarte generoși!

Vizita prietenilor dragi și foarte generoși!

  • de
  • Stiri

Vizita prietenilor dragi și foarte generoși de la Asociația Bisericii Lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă

Asociaţia Nevăzătorilor din România a primit oaspeţi dragi de la Asociația Bisericii Lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă. Doamna Lorraine Richardson, domnul Wade Richardson şi domnul François Gilles, Europe Area Welfare Manager, sunt prietenii responsabili de un minunat gest de solidaritate ai cărui beneficiari am fost.

Organizaţia reprezentată de aceşti oameni deosebiţi a donat două calculatoare pentru studioul de înregistrări şi o imprimantă braille pentru tipografia noastră care vor fi folosite pentru prelucrarea cărților audio iar imprimanta braille va ajuta profesorii din scolile speciale în pregătirea materialelor didactice.

\Prietenii dragi au vizitat studioul, tipografia, au văzut cum se prelucrează un fişier de sunet, cum pregătim un text pentru imprimanta braille, ne-au pus o mulţime de întrebări legate de activitatea asociaţiei, s-au declarat extrem de impresionaţi de tot ceea ce facem și au dorit să afle cum ne pot ajuta în continuare.

De asemenea, s-au întâlnit cu domnul Tudorel Tupiluşi, cu domnul Mihai Dima, cu domnișoara Izabela Dumitra, redactorul revistelor Impact și Litera noastra, l-au cunoscut pe Cosmin Calotă, unul dintre starurile echipei naţionale de fotbal a nevăzătorilor.

Președintele ANR le-a înmânat în semn de mulțumire o plachetă, pentru generozitatea cu care s-au alăturat cauzei noastre.

Fotografii de la eveniment:

Sari la conținut