Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Deciziile Consiliului Director al ANR (03 august 2018)

Deciziile Consiliului Director al ANR (03 august 2018)

 În şedinţa din data de 03 august a.c., desfăşurată prin teleconferinţă, Consiliul Director al ANR a adoptat următoarele hotărâri:

  1. Aprobarea drept bibliografie pentru concursul „Imaginea ta contează” – ediţia 2018 – a cărţii ”Povestea vieţii mele”, scrisă de Helen Keller (Editura Institutul European Iaşi, 1992) propusă de Comisia Naţională de femei. Lucrarea este disponibilă atât în format audio, cât şi în format text, putând fi descărcată de pe serverul specializat al asociaţiei ftp.anvr.ro. Precizări privind conţinutul probei practice şi modul de desfăşurare a acesteia vor fi comunicate în timp util.
  2. Revocarea din funcţia de Director Financiar-Contabil al ANR a doamnei Viorica Iosif şi numirea în acest post, pentru o perioadă de şase luni, a doamnei Maria Titel, începând cu data de 10 august. Doamna Iosif îşi va continua activitatea în cadrul serviciului contabilitate, în baza unui contract de muncă pe perioadă determinată, având drept principale atribuţii relaţia cu filialele şi întocmirea documentaţiei necesare în raporturile cu Autoritatea Naţională pentru Persoanele cu Dizabilităţi.
  3. Consiliul Director naţional a luat act de demisia preşedintelui filialei Olt şi de demisiile celorlalţi membri ai Consiliului Director al filialei. Prin urmare, îl împuterniceşte pe Preşedintele ANR, domnul Tudorel Tupiluşi, să ia măsurile organizatorice imediate care se impun.

De asemenea, în cadrul şedinţei s-au purtat discuţii pe marginea proiectului de lege privind „Accesibilitatea site-urilor web şi a aplicaţiilor mobile ale organismelor din sectorul public”, proiect pus în dezbatere pe site-ul Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale. În context, ţinem să precizăm că ANR a participat în mod activ, prin reprezentanţii săi, la întâlnirile de lucru destinate elaborării acestui act normativ. Pentru evitarea posibilelor lacune sau prevederi dezavantajoase, preşedinţii filialelor sunt rugaţi să analizeze documentul şi să transmită propunerile până la data de 9 august a.c. pe adresa secretariat@anvr.ro.

În numele Consiliului Director al ANR,

Preşedinte,                                                                               

Tudorel Tupiluşi

Sari la conținut