Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Invitație la dialog

Invitație la dialog

Dragi prieteni,

Îmi face o deosebită plăcere să invit miercuri 24 ianuarie, persoane cu deficiență de vedere din București care nu (mai) fac parte din Asociația Nevăzătorilor din România la o întâlnire amicală, pentru a discuta despre problemele cu care se confruntă și despre așteptările pe care le au de la organizație. Evenimentul va avea loc începând cu orele 1400, la restaurantul Trattoria din str. Vatra Luminoasă nr. 108 (în incinta fostei cooperative Munca Invalizilor).

Nu am ales întâmplător această zi, ci m-am gândit la faptul că, acum în anul în care sărbătorim cu mândrie centenarul Marii Uniri de la 1918, conștientizăm poate, mai mult ca oricând, nevoia de unitate. Ca români în general și, de ce nu, ca deficienți de vedere în special. Pentru că, îngăduiți-mi să spun, a lupta împreună are pentru noi o semnificație care ar trebui să treacă dincolo de orgolii sau adversități conjuncturale. În acest sens, 24 ianuarie este, ziua micii Uniri de la 1859. Aș fi onorat dacă am reuși să dăm, prin întâlnirea noastră, o valoare aparte acestui moment, punând bazele unei colaborări care să ne fie tuturor de folos. În funcție de rezultatele concrete ale întrevederii, voi încerca să organizez, în cursul acestui an, acțiuni similare și în alte regiuni ale țării.

Dacă doriți să participați, vă rog să mă anunțați printr-un e-mail la adresa secretariat@anvr.ro, până luni 22 ianuarie orele 1400.

Președinte,

Tudorel Tupiluși

Sari la conținut