Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Deciziile Consiliului Director al ANR (12 septembrie 2017)

Deciziile Consiliului Director al ANR (12 septembrie 2017)

În şedinţa din data de 12 septembrie a.c., Consiliul Director a adoptat următoarele hotărâri:

  1. Aprobarea Regulamentului Festivalului de muzică uşoară şi folk “Vasile Snacoveanu”, destinat artiştilor amatori deficienţi de vedere.
  2. Transmiterea către filialele ANR a unei informări cuprinzând probele ediţiei din acest an a concursului „Imaginea ta contează” şi punctajul acestora. Materialul, realizat de către Comisia Naţională de Femei, include precizări tehnice şi organizatorice care trebuie avute în vedere pentru buna desfăşurare a acţiunii. Cât priveşte regulamentul, acesta urmează a fi refăcut la începutul anului viitor.
  3. Invitarea la festivalul „Vasile Snacoveanu” a conducerii Uniunii Nevăzătorilor din Serbia, în baza parteneriatului încheiat între organizaţiile naţionale din cele două ţări.

Totodată, Consiliul Director a luat act cu regret de retragerea din activitate a preşedintei filialei interjudeţene Harghita – Covasna, doamna Ana-Iboi Lukacs. Ca urmare, vor fi organizate alegeri anticipate, programate la data de 15 septembrie 2017.

Consiliul Director ţine să adreseze pe această cale cele mai calde mulţumiri şi aprecieri doamnei Lukacs pentru modul în care a condus, timp de peste 20 ani, filiala Harghita – Covasna, pentru devotamentul exemplar arătat faţă de nevăzători în general şi faţă de asociaţie în special.

În cadrul şedinţei au fost discutate ultimele modificări legislative, analizându-se demersurile pe care asociaţia trebuie să le întreprindă, în contextul efectelor produse în comunitatea nevăzătorilor de ordonanţele de urgenţă 51 şi 60.

De asemenea, au fost luate în discuţie sesizări şi petiţii referitoare la filialele Galaţi, Iaşi şi Vâlcea, soluţiile şi recomandările urmând a fi comunicate celor vizaţi.

În numele Consiliului Director al ANR,

Preşedinte,                                                                               

Tudorel Tupiluşi

Sari la conținut