Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Toyota Aygo, un cadou de Paști sperat și neașteptat

Toyota Aygo, un cadou de Paști sperat și neașteptat

Consiliul Director al Asociației Nevăzătorilor din România adresează și pe această cale mulțumiri călduroase  companiei Toyota Romania Srl pentru autoturismul marca Toyota Aygo oferit.

Grație eforturilor și demersurilor insistente ale colegului nostru Cristian Vasile, responsabilul Serviciului Social național, compania Toyota Romania Srl ne-a bucurat în preajma sărbătorilor Pascale cu un cadou deosebit de important pentru desfășurarea activității organizației.

Mașina, de care aveam foarte mare nevoie, a fost fabricată în anul 2009, are 80.000 de km la bord și se înfățișează în perfectă stare de funcționare. Cu spațiu pentru patru persoane, o caroserie compactă și performanțe agile, precum și cu un consum foarte redus, AYGO este ideală pentru desele deplasările în oraș presupuse de funcționare serviciilor naționale ale Consiliului Director.

În anul 2016, Toyota s-a aflat între cele mai valoroase 10 mărci la nivel mondial, fiind singura marcă auto aflată în această ierarhie selectă.

Toyota România Srl este compania naţională de vânzări pentru România, Bulgaria şi Macedonia, statut oferit de Toyota Motor Europa, fiind deţinută de către grupul britanic Inchcape, unul dintre cei mai mari retaileri auto la nivel mondial.

Parafrazând sloganul companiei, putem spune cu bucurie că “vom evolua în fiecare zi alături de Toyota Aygo. “

Președinte,

Tudorel Tupiluși

În imagine, autoturismul marca Toyota Aygo oferit.

Sari la conținut