Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Curs de radio pentru nevăzători

Curs de radio pentru nevăzători

Curs de radio pentru nevăzători

Asociația Nevăzătorilor din România are bucuria de a anunța că organizează, în premieră, un curs de radio destinat persoanelor cu deficiență vizuală. Acțiunea se înscrie în seria încercărilor de a identifica noi oportunități de dezvoltare profesională pentru nevăzători, în acord cu cerințele actuale de pe piața forței de muncă. Cursanții vor fi introduși în arta radioului prin audiții asistate, programe muzicale și de mixaj, inițiere în mixere audio etc..

Cursul se adresează persoanelor cu vârsta de până la 30 de ani, care au certificat de încadrare în grad de handicap vizual. Cursul va fi susținut în București de profesioniști ai unei companii acreditată în acest sens, pe parcursul a zece zile în lunile mai, iunie, perioada exactă urmând a fi comunicată în timp util.

Persoanele care doresc să se înscrie sunt rugate să trimită, până la data de 12 mai 2017, la adresa de e-mail generalsecretary@anvr.ro numele, vârsta, numărul de telefon, menționând dacă frecventează sau nu o unitate de învățământ. Cele 10 locuri disponibile se vor aloca în ordinea înscrierilor.

Cursul de radio este gratuit, ca urmare a unui proiect al organizației noastre finanțat de Ministerul Muncii și Justiției Sociale prin Autoritatea Națională pentru Persoanele cu Dizabilități.

Așteptăm cu mult interes înscrierea tinerilor doritori să se inițieze în arta radioului!

Cu cele mai bune gânduri,

Ioana Șeremet

Sari la conținut