Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Intâlnire cu Principele Radu al României

Intâlnire cu Principele Radu al României

Ne face o deosebită placere să vă anunţăm că preşedintele ANR, domnul Tudorel Tupiluşi, a avut, în data de 16 februarie 2017, ora 16:00, o întâlnire de excepţie cu Alteţa Sa Regală Principele Radu al României.

Întrevederea a vut loc la Palatul Elisabeta, ca urmare a solicitării de audienţăadresate Casei Regale, iar discuţia s-a concentrat în jurul oportunităţilor de finalizare a construcţiei Centrului Social și de Reabilitare al ANR,precum și de dotare adecvată a acestuia. Astfel, Principele Radu a reiterat mesajul de sprijin transmis în 28 noiembrie 2016 la aniversarea organizaţiei noastre, exprimându-și dorinţa ca, în vechea tradiţie a Casei Regale, să continue într-un mod cât mai semnificativ relaţia de colaborare cu asociaţia.

În context, preşedintele ANR a propus Principelui ca una dintre acţiunile culturale anuale cu caracter naţional să se desfășoare sub patronajul instituţiei Casei Regale,  propunere ce a fost acceptată imediat. Vom stabili în scurtă vreme, de comun acord, care dintre acţiuni se va bucura de acest statut special.

De asemenea, Principele Radu salută și sprijină iniţiativa noastră de a obţine și legal recunoașterea continuităţii de fapt între Societatea Orbilor Vatra Luminoasă și Asociaţia Nevăzătorilor din România, arătând că astfel s-ar repara material și moral o  nedreptate istorică.

Dincolo de subiectele abordate, domnul Tupiluşi ţine să menţioneze că a fost onorat să se afle în preajma Alteţei Sale, cu care, în pofida rigorii impuse de protocol, a avut un dialog deosebit de agreabil.

Mulţumim şi pe această cale Casei Regale pentru deschiderea dovedită, sperând într-o colaborare de succes.

Sari la conținut