Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Anunt Grup de suport pentru angajare

Anunt Grup de suport pentru angajare

Pentru a veni în sprijinul celor care doresc să se angajeze sau să-și schimbe locul de muncă, Asociația Nevăzătorilor din România dorește să organizeze, la sediul Consiliului Director din București, un grup de suport unde persoanele deficiente de vedere, indiferent de pregătire, pot găsi și chiar oferi sprijin celor din comunitatea noastră în acest sens.

Astfel nevăzătorii pot disculta despre dificultățile pe care le întâmpină  în procesul de angajare, la locul de muncă și modul în care alți deficienți de vedere au depășit astfel de impedimente, pot afla informații despre unde și cum pot căuta un loc de muncă, despre companiile care angajează și de ce anume au nevoie pentru a lucra în mod eficient.

Credem că puterea exemplului este cel mai concret și mai eficient mod de a încuraja și de a ajuta. Din acest motiv, îi invităm pe cei care lucrează să împărtășească din experiența lor celor, care poate descurajați, nu mai cred în abilitățile lor.

În funcție de numărul doritorilor vom stabili frecvența și timpul ideal pentru a susține Grupul de suport. Totodată, în funcție de dinamica discuțiilor și necesitățile Grupului ne propunem să invităm și specialiști  din diverse domenii.

Dacă faci parte din comunitatea nevăzătorilor, îți dorești să fii activ și să lucrezi sau îți dorești să îi ajuți pe cei ca tine să își găsească un loc de muncă, locuiești sau poți veni în București, nu trebuie decât să îndrăznești să ne scrii la adresa generalsecretary@anvr.ro precizând numele, vârsta, nivelul de şcolarizare, pregătirea profesională, ziua și ora la care ai putea participa la Grupul de suport.

La Grupul de suport poți învăța, chiar de la semenii tăi, cum să-ți pui în valoare calitățile și abilitățile și cum să reușești să îți găsești un loc de muncă.

Îndrăznește și scrie-ne! Te așteptăm cu drag! Astfel ajuți și asociația să-ți cunoască îndeaproape problemele!

Cu cele mai bune gânduri,

Ioana Șeremet

Sari la conținut