Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Important castig de cauza in procesul legat de meseria de maseur

Important castig de cauza in procesul legat de meseria de maseur

Important câștig de cauză în procesul cu Autoritatea Națională pentru Calificări

legat de standardul ocupațional al meseriei de maseur

Dorim să vă informăm cu multă bucurie faptul ca acțiunea în judecată a Autorității Naționale de Calificări (ANC) de a anula decizia Consiliul Național de Combaterea Discriminării privind caracterul discriminatoriu al standardului ocupațional al meseriei de maseur a fost respinsă ca fiind nefondată de către Curtea de Apel București. ANC poate face recurs în 15 zile.

Așadar, în această fază a procesului am obținut un important câștig de cauză, datorat expunerii emoționante de motive și argumente solide a domnului Vicepreședinte Virgil Lazăr. Mulțumim tuturor profesioniștilor și celor 3 instituții de învățământ special din domeniu care, înțelegând importanța și absurditatea prevederii discriminatorii, ne-au ajutat în acest proces cu opinii de specialitate susținând cauza noastră.

Vom reveni cu amănunte în momentul în care Curtea de apel își va motiva hotărârea pentru a vedea dacă va impune Autorității Naționale de Calificări eliminarea prevederii discriminatorii din standardul ocupațional conform solicitării noastre.

Cu cele mai bune gânduri,

Ioana Șeremet

Secretar General

Sari la conținut