Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Antena 1 caută copii talentaţi pentru emisiunea “Next Star”!

Antena 1 caută copii talentaţi pentru emisiunea “Next Star”!

Antena 1 caută copii talentaţi pentru emisiunea “Next Star”!

Cei care sunt interesaţi să valorifice această oportunitate sunt rugaţi să citească în comunicatul de mai jos, toate informaţiile necesare pentru înscrierea la preselecţii.

Vă dorim mult curaj şi succes!

       Echipa ANR

COMUNICAT

Casting emisiunea “Next Star”

Dan Negru te invită la casting! Eşti mic, dar ai un talent MARE? “Next Star” este în căutarea copiilor talentaţi pentru cel de al 7-lea sezon.

La preselecţie pot participa copii cu ORICE FEL DE TALENT. Ştii să cânţi cu vocea sau la un instrument, ştii să dansezi, să faci teatru, eşti dresor de animal, faci jonglerii, te pasionează speedcubing-ul şi iţi plac jocurile intelectuale, faci echilibristică sau acrobaţii pe cal, bicicletă, sau manifeşti orice altă formă de talent? Poţi deveni următorul “Next Star” şi câştigătorul premiului de 20.000 de euro!

Aşadar căutăm copii în toate zonele ţării. Ei vor participa la un câşting, iar producătorii vor selecta copiii care vor intra în emisiune. În acest moment, pentru casting, copiii nu trebuie să vină până la Bucureşti sau să se deplaseze în vreun alt loc. Copiii pot fi filmaţi de către părinţi sau profesori şi ne pot trimite filmuleţul pe mail. Părintele sau profesorul filmează prestaţia copilului (la ce este el talentat). Filmuleţul nu trebuie să fie foarte lung. Apoi îmi poate trimite pe mail filmuleţul specificând numele copilului şi vârsta lui. Noi căutam copii până în 14 ani.

Dacă copiii vor fi selectaţi să participe în emisiune, ei vor trebui să vină la Bucureşti împreună cu părinţii lor în ziua filmării. Ziua filmării va fi stabilită cu cel puţin două săptămâni înainte. Noi vom plăti drumul şi cazarea lor.

Mai multe informaţii puteţi obţine de la doamna Aura Rusu la adresa de e-mail rusu.aura@gmail.com şi la numerele de telefon 0735.906.510, 0724.518.157.

Echipa “Next Star” le urează succes tuturor candidaţilor!

Sari la conținut