Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Deciziile Consiliului Director al ANR – 14 ianuarie 2016

Deciziile Consiliului Director al ANR – 14 ianuarie 2016

Deciziile Consiliului Director al ANR

(Bucureşti, 14 ianuarie 2016)

Întrunit la Bucureşti, pentru prima sa şedinţă din acest an, Consiliul Director al ANR a adoptat următoarele hotărâri:

  1. Aprobarea organigramei personalului angajat la nivelul serviciilor Consiliului Director Naţional pentru anul 2016.
  2. Programarea Adunării Generale a ANR în perioada 16 – 18 martie, la Cluj.
  3. Întrunirea reprezentantelor Comisiilor de Femei ale filialelor ANR în prima jumătate a lunii martie în organizarea filialei Bacău.
  4. Aprobarea calendarului acţiunilor culturale şi sportive pentru anul 2016.
  5. Aprobarea Proiectului activităţilor specifice depus spre decontare în anul 2016 la Autoritatea Naţională pentru Persoane cu Dizabilităţi.
  6. Realizarea în cursul anului 2016 a unei baze de date la nivel naţional care să cuprindă detalii privind profilul socio-profesional.
  7. Organizarea, în cursul anului 2016, a unor întâlniri de lucru, pe trei zone, cu contabilii filialelor ANR, pentru eliminarea disfuncţionalităţilor.
  8. Delegarea domnilor Vicepreşedinţi Ion Podosu şi Virgil Lazăr pentru a participa la Adunarea Generală extraordinară a filialei Sibiu, programată a avea loc pe 29 ianuarie.
  9. Înaintarea către Adunarea Generală a ANR a propunerii de majorare cu 10-20% a cuantumului premiilor acordate la concursurile culturale şi sportiv, după analizarea situaţiei fondului de solidaritate.
  10. Împuternicirea conducerii operative pentru identificarea, prin consultări cu specialişti, a modalităţii celei mai potrivite de acţionare în instanţă a aşa-numitului „grup de iniţiativă pentru reforme în ANR” (în ansamblu sau prin reprezentanţii săi), date fiind prejudiciile de imagine aduse organizaţiei.

Având în vedere că în 2016 se împlinesc 60 de ani de la înfiinţarea asociaţiei în actuala sa structură, Consiliul Director naţional intenţionează să organizeze un eveniment aniversar; detaliile urmează a fi stabilite la Adunarea Generală din martie.

În numele Consiliului Director al ANR,

Preşedinte,

Tudorel Tupiluşi

Sari la conținut