Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Campionatul Naţional de Golbal

Campionatul Naţional de Golbal

Autor – Sorin Lăpădatu

Finala din acest an a Campionatului Naţional de Golbal a avut loc în staţiunea Tuşnad, în organizarea filialei ANR Harghita-Covasna, în perioada 4-6 septembrie.

În urma turneelor de calificare, desfăşurate în condiţii foarte bune la Suceava şi la Târgu Mureş, au obţinut dreptul de a lua parte la ultimul act al întrecerii formaţiile filialelor Argeş, Bacău, Cluj şi Satu Mare. Play-off-ul, cum se spune, a beneficiat de condiţii deosebite de cazare, masă şi joc, filiala gazdă fiind ca de obicei la înălţime din punct de vedere organizatoric.

Meciurile au fost foarte disputate, uneori de-a dreptul palpitante, jucătorii demonstrând un nivel remarcabil de pregătire, ceea ce dă speranţe pentru viitorul echipei naţionale. De asemenea, arbitrajul a fost unul competent, asigurat de Monika Lukacs (Harghita), Attila Veres  (Satu Mare) şi Sorin Lepădatu (Bucureşti).

Titlul naţional a revenit echipei filialei Cluj, care a avut o evoluţie de excepţie, urmată de Argeş şi Satu Mare.

Se impune menţionată prezenţa, la festivitatea de premiere, a edilului localităţii, care a dat asigurări că oricând sportivii nevăzători vor fi bine primiţi pentru a-şi desfăşura activităţile.

Sari la conținut