Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Voteaza Diana Cazan pe 1 decembrie la Vocea Romaniei

Voteaza Diana Cazan pe 1 decembrie la Vocea Romaniei

Votează Diana Cazan, marți 1 decembrie la Vocea României!

Diana Cazan, membră a Asociației Nevăzătorilor din România, participă anul acesta la concursul de muzică Vocea României, organizat  de ProTV. Diana a trecut cu succes de primele etape ale acestei competiții, urmând ca în data de 1 decembrie 2015 să participe în etapa în direct, unde are nevoie de susţinerea şi votul dumneavoastră.

Diana s-a născut în Craiova, este licențiată a Conservatorului din Craiova şi în prezent activează în cadrul Coralei Academice a Filarmonicii „Oltenia”.

Diana a făcut primii pași în domeniul muzicii ușoare în cadrul Concursului „Vasile Snacoveanu” organizat de ANR la Sibiu în anul 2011, unde a câștigat premiul întâi. După această experiență, tânăra solistă a realizat că muzica ușoară este calea pe care dorește cu adevărat să o urmeze, premiul obținut şi publicul încurajând-o în acest sens.

Cu o experiență variată la diverse concursuri de muzică ușoară și populară, cu o voce și interpretare deosebit de sensibile, Diana a reușit să capteze atenția a trei antrenori, Smiley, Tudor Chirilă și Marius Moga, în cadrul primei etape, pe nevăzute, a Vocii României. Ea a trecut cu succes și de etapa duelurilor, cele două prestații deosebite ale sale putând fi urmărite pe youtube.

Asociația Nevăzătorilor din România susține tinerii talentați care reprezintă cu onoare comunitatea deficienților de vedere.

Diana Cazan are nevoie și de susținerea ta în etapa în direct a concursului Vocea României din 1 decembrie 2015.

In imagine, Diana Cazan în duet, pe scena Vocea României, într-o elegantă rochie neagră.

În imagine, Diana Cazan pe scena Vocea României

În imagine, scrisoarea în care Diana Cazan e anunțată că a fost selectată să participe la Vocea României

În imagine, Diana Cazan.

Votează Diana Cazan, marți 1 decembrie la Vocea României!

 

Sari la conținut