Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Litera Noastră nr. 3 (tipărită)

Litera Noastră nr. 3 (tipărită)

Dragi abonați și cititori ai revistei lunare „Litera noastră” varianta în scris obișnuit,în imagine coperta revistei cu una dintre minunatele fotografii făcute nevăzătorilor din Arad de către Ciprian Hord - un cuplu de nevăzători dansând.

Cu bucurie vă anunțăm că a apărut și va fi expediat către dumneavoastră, joi, 10 noiembrie 2015, numărul numărul 3 din acest an.

Pe coperta acestui număr al revistei trimestriale în scriere obişnuită „Litera noastră” se află una dintre minunatele fotografii făcute nevăzătorilor din Arad de către Ciprian Hord. Ciprian şi-a denumit proiectul „Out of the dark” şi totul a început, mărturiseşte artistul, „ca terapie de lucru”. Mai multe despre această experienţă puteţi citi în „Litera noastră” la rubrica „Revista presei”.

Interviul ediţiei, „Când fluturii zboară liber”, un dialog cu actorii şi regizoarea unei piese de teatru, spunem noi, aparte, a fost realizat de Radu Sergiu Ruba.

„Alt miracol a fost atunci când, în doar patru luni, am învăţat să cânt la chitară. Cele şase taste ale maşinii de scris braille m-au ajutat să apuc cele şase corzi ale chitarei şi să înţeleg strunele instrumentului muzical”, scrie eleva Mariana Barbu în eseul cu care a participat la concursul european „Onkyo Braille”, eseu pe care îl puteţi citi integral la rubrica „Constelaţia Homer”, iar o performanţă de excepţie a sportivilor nevăzători e consemnată de Sorin Lepădatu la rubrica „Sport”, în articolul „Opt medalii la mondialele de popice”.

Vă dorim lectură placută!

În publicaţia trimestrială în scriere obişnuită „Litera noastră” apar, abonaţii noştri ştiu deja, articole din revista cu acelaşi nume în scriere braille, revistă lunară care este tipărită la tipografia de specialitate de la sediul Asociaţiei Nevăzătorilor din România.

Cei interesaţi să se aboneze sunt rugaţi să scrie pe adresa de e-mail a redacţiei – literanoastra@anvr.ro.

Sari la conținut